Privacybeleid Gros Bisou Gros Bisou zal de aan haar verstrekte persoonsgegevens te allen tijde behoorlijk en zorgvuldig verwerken. Daarbij zal Gros Bisou zich houden aan de regels zoals vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) of andere relevante wetgeving. Artikel 1- Definities: Betrokkene: een natuurlijk persoon wie aan de hand van de verstrekte Persoonsgegevens geïdentificeerd kan worden. In dit privacybeleid ook wel Klant genoemd. Persoonsgegevens: alle gegevens zoals bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming en/of de geldende Europese Privacyverordening. Iedere informatie betreffende de identificatie van de Betrokkene. Verwerking: elke bewerking of elk geheel van bewerkingen met betrekking tot Persoonsgegevens, al dan niet uitgevoerd met behulp van geautomatiseerde middelen. Verantwoordelijke: in dit privacybeleid te weten Gros Bisou die het doel, de voorwaarden en middelen voor de Verwerking van Persoonsgegevens vaststelt. Artikel 2- Reikwijdte en welke gegevens worden verzameld? 1. Door Gros Bisou worden Persoonsgegevens verwerkt in het kader van het verwerken van bestellingen verkregen uit de webshop www.gros-bisou.nl. 2. Deze Persoonsgegevens bestaan uit NAW-gegevens, contactgegevens, accountgegevens en cookies en/of IP-adressen. Dit privacybeleid is van toepassing op de Verwerking van Persoonsgegevens met betrekking tot levering van de producten die Gros Bisou aanbiedt. 3. Gros Bisou vraagt middels dit privacybeleid expliciete toestemming aan de Betrokkene om de gegevens aan te leveren. 4. Gros Bisou verzameld de Persoonsgegevens op de volgende wijze: a. Gegevensverzameling via het internet zoals het plaatsen van een bestelling, vragenlijsten, cookies, aanmelden voor nieuwsbrief, aanmelden voor brochures, contactformulier invullen, gegevens uploaden referenties plaatsen of gebruik maken van social media; b. Gegevensverzameling via het internet zoals een contactformulier; c. Persoonlijke vraaggesprekken waarbij informatie genotuleerd of ingevoerd wordt; d. Telefonische vraaggesprekken waarbij gegevens genotuleerd of ingevoerd worden. Artikel 3- Omgang met gegevens: 1. Persoonsgegevens zullen op een rechtmatige, eerlijke en transparante wijze worden verwerkt door Gros Bisou. De verzamelde Persoonsgegevens worden te allen tijde vertrouwelijk behandeld. 2. Indien Betrokkene vaststelt dat diens Persoonsgegevens onjuist zijn geregistreerd bij Gros Bisou, zal Betrokkene hiervan zo spoedig mogelijk melding maken bij Gros Bisou. Gros Bisou zal naar aanleiding van deze informatie op aanvraag de gegevens indien noodzakelijk wissen, dan wel aanpassen of Betrokkene zelf de mogelijkheid bieden tot correctie van deze Persoonsgegevens. Artikel 4- Doeleinden gegevens: 1. Gros Bisou gebruikt Persoonsgegevens van Betrokkenen voor de levering van de producten en het daarbijbehorende contact tussen Gros Bisou en de Klant. 2. Verwerking van de Persoonsgegevens zal slechts plaatsvinden wanneer dit nodig blijkt voor de verwezenlijking van de doeleinden. Artikel 5- Opslag gegevens en bewaartermijn: 1. De bewaartermijn van de Persoonsgegevens zal slechts voor de duur zijn die noodzakelijk is tot verwezenlijken van de doeleinden en in ieder geval niet langer duren dan maximaal één jaar, tenzij een wettelijke grondslag langere opslag vereist. 2. Gros Bisou vraagt middels dit privacybeleid de toestemming aan de Klant om de bestelhistorie en contactgegevens maximaal één jaar te bewaren in het kader van het afhandelen van een klacht en het verbeteren van de dienstverlening. Door akkoord te gaan met dit privacybeleid verschaft de Klant deze toestemming. Artikel 6- Beveiliging gegevens: 1. Gros Bisou treft passende technische en organisatorische maatregelen om de Persoonsgegevens op een passend beveiligingsniveau te beschermen. 2. Gros Bisou neemt in ieder geval, passende maatregelen om vernietiging, enige vorm van onrechtmatige Verwerking of ongeoorloofde verspreiding en toegang tot de Persoonsgegevens te voorkomen. Artikel 7 Nieuwsbriefsystemen 1. De Klant kan zich vrijwillig aanmelden voor de nieuwsbrief. 2. De nieuwsbrief houdt de Klant op de hoogte van het laatste nieuws, de meest recente aanbiedingen en ontwikkelingen. 3. De Klant ontvangt de nieuwsbrief per mail. 4. De Klant kan zich te allen tijde schriftelijk of via de hyperlink afmelden voor de nieuwsbrief. 5. De Klant zal dan geen berichten meer ontvangen. Artikel 8 Cookies en privacy 1. Bij het bezoeken van onze website kan Gros Bisou informatie van de Klant over het gebruik van de website verzamelen door middel van cookies. 2. De informatie die Gros Bisou verzamelt middels cookies kan voor functionele en analytische doeleinden worden gebruikt. Het is Gros Bisou niet toegestaan om de persoonsgegevens van de Betrokkene uit te lenen, te verhuren, te verkopen of op een of andere wijze openbaar te maken. 3. De Betrokkene gaat akkoord dat Gros Bisou de Betrokkene voor statistisch onderzoek of klanttevredenheidsonderzoek benadert. Wanneer de Betrokkene niet benaderd wil worden voor onderzoek, kan de Betrokkene dit kenbaar maken. 4. Gros Bisou behoudt zich het recht voor de overige gegevens van de Betrokkene geanonimiseerd te gebruiken voor (statistisch) onderzoek en database. Artikel 9- Rechten van Betrokkene: 1. Betrokkene heeft, zonder opgaaf van reden, recht zijn toestemming tot het verwerken van diens Persoonsgegevens in te trekken, tenzij dit uitvoering van de overeenkomst onmogelijk maakt, uitvoering van een publieke taak onmogelijk maakt, of wegens medische noodzaak niet mogelijk is, behoudens de wettelijke verplichtingen of andere situatie waarin verwijdering van persoonsgegevens redelijkerwijs niet van Gros Bisou kan worden gevergd. 2. De Betrokkene kan op ieder gewenst moment Gros Bisou verzoeken via klantenservice@gros-bisou.nl, om de Persoonsgegevens van de Betrokkene te verwijderen. 3. Gros Bisou biedt Betrokkene zonder verplichte opgaaf van reden inzage tot diens Persoonsgegevens. 4. Verwerking van Persoonsgegevens wordt middels dit privacybeleid in duidelijke, begrijpbare taal kenbaar gemaakt aan de Betrokkene. Artikel 10- Doorgifte aan derden 1. Persoonsgegevens van betrokkenen worden in beginsel niet verstrekt aan derden, tenzij dit noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst of de levering van goederen en/of diensten of als dit gebeurt op grond van (het nakomen van) een wettelijke verplichting. Artikel 11- Contact en afhandeling klachten 1. Gros Bisou biedt de mogelijkheid tot het behandelen van klachten. Klachten kunnen schriftelijk worden ingediend en zullen zo snel mogelijk maar in ieder geval binnen 4 weken worden afgehandeld. 2. Betrokkene heeft het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit zijnde de Autoriteit Persoonsgegevens. 3. Vragen en klachten kunnen worden ingediend via: klantenservice@gros-bisou.nl. Artikel 12- Wijzigingen privacybeleid 1. Gros Bisou behoudt het recht om dit Privacybeleid aan te passen. 2. Wijzigingen zullen tijdig worden doorgegeven aan de Betrokkene. Artikel 13- Toepasselijk recht 1. Op dit privacybeleid en alle daaruit voortvloeiende geschillen is Nederlands recht van toepassing. 2. De bevoegde rechter in het arrondissement in de vestiging van Rotterdam neemt bij uitsluiting kennis van alle geschillen uit hoofde van dit privacybeleid.

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Aanbieding

Gastenboek

  • 05-12-2018 - geleverd volgens afspraak, goeie prijs kwaliteit verhouding lees meer
  • 25-11-2018 - Prima artikel, goed verpakt en op tijd verzonden. lees meer
  • 11-10-2018 - Goed verpakt lees meer
Plaats een bericht
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.